Как се правят снимки за сайт

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Как се правят снимки за сайт

Изработка на снимки за сайта са много интересни за хората.По принцип те се приемат за нещо развлекателно,докато в сайта са си направо оръжие, което всеки трябва да използва правилно.Те имат за цел да кажат всичко онова на клиента,което му се обяснява в думи, но са използвани снимки.

За да се представите в най-добра светлина те трябва първо да са естетически издържани.Признавам,че не всеки е фотограф,но поне старанието трябва да си личи.

Най-елементарното условие е да имате добър апарат.

Да ги правите на силна светлина -дневна за предпочитате.

Снимайте ги от близо,а не с голям фон и продукта остава съвсем малък /размива се с фона./

-Придържате се към една и съща големина на снимките в мегапиксела и винаги използвайте един и същ апарат за всяка снимка.Ако ги снимате с телефон-всички снимки да са направени с телефон.

Направете всички снимки хоризонтални или вертикални,ако това е възможно.

Изчистете фона -снимайте на бяла стена ,без излишни предмети наоколо.

Използвайте себе си като отправна точка за това какво сте свършили- ако на вас ви предложат даден продукт снимат по този начин – бихте ли го купили? Не правете компромиси,защото няма да получите такива от клиентите си! Със снимките си трябва да  убедите хората в предимствата на продавания продукт или услуга,за да похарчат парите си при вас.

Друго много голямо предимство на снимките е това ,че Google има опция за търсене на изображения.Когато човек напише нещо в търсачката и го потърси като изображение ,вашите снимки излизат като резултати по търсени ключови думи и фрази.Така , когато искат да видят снимката, тя се превръща в директен линк към вашия сайт и попадат в него.Това значително ще увеличи посещаемостта на сайта ви и ще се сдобиете с нови клиенти.

изработка на сайт

Изработка на сайт Продуктов каталог

Изработка на сайт с много снимки се превръща в един каталог с ваши продукти или сайт продуктов каталог.Това значително улеснява клиентите ви,защото не се налага да се зачитат в големи текстове и дори е по-добре,защото виждат продуктите ви ,така както са изложени в магазина ви.      Вижте пример :