Поддръжка на сайт

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт – това е доста широко понятие .Поддръжка на сайт засяга не само поставяне на снимки и текстове ,но също така и наблюдение за появили се грешки при работата на сайта,проследяване на връзките към сайтсайта … и още много неща,които и да ви обяснявам няма как да разберете.Като цяло следим цялата функционалност на сайта и я подобряваме постоянно,за да можем да го издърпаме напред в класирането в търсачките и в същото време да остане там.

При Поддръжка на сайт следим посещаемостта на сайта,кой са силните и слабите му страни и съответно ги коригираме,анализираме какво ги интересуват вашата аудитория и съответно ви информираме за това,за да поддържате информацията в сайта актуална и интересна…

Правим наблюдения за хакерски атаки и други непозволени действия от недоброжелатели.

сео оптимизация на сайт за първа страница на Google

В случай ,че нямате време за създаване на страници при Поддръжка на сайт,ние ще се ангажираме с това,като за всяка статия ще заплащате по 30 лева.Това ще бъдат професионално създавани текстове,за да поддържаме нивото и стила ви високо.

За изработка на снимки от нас при Поддръжка на сайт ,всяка снимка ще ви струва по 5 лева.Това са снимки направени с фотоапарат и след това обработени ,за да бъдат подходящи за изграждане на сайт.В случай,че искате дизайнерски снимки/картинки ,цената за дизайн е 15 лева за брой.

В много случай при Поддръжка на сайт ще се налага вие да ни сътрудничите и също така да участвате в процеса на поддръжка на сайта.Това е дълга работа,в който участват и двете страни,за да има реални резултати.

Цени за Поддръжка на сайт:

Цена за Поддръжка на сайт от една страна ще се определя от това колко страници и снимки ще има за обновяване на месец,колко нови статии ще се поставят,колко трафик генерира или с други думи – всичко взето заедно ще определи цена за поддръжка на сайт.

Базова цена за поддръжка на сайт без много обновявания и минимално обслужване или малки сайтове е 50 лева на месец.За големи сайтове от ранга на сайт електронен магазин цените започват от 80 лева на месец.