Най-добрия хостинг и домейн

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Най-добрия хостинг и домейн за изработка на сайт

Предлагаме ви да ползвате наш поддомейн – за изработка на сайт ,при който използвате сигурно хостинг пространство. Сайта ви ще работи винаги. 06bg.com е домейн закупен от нас от сериозна хостинг компания с отлична поддръжка.Поддомейна ще се нарича „вашето име.06bg.com„.

Поддомейна е разклонение на основния домейн закупен от хостинг компания и е едно от сигурните
изработка на сайтпространтва,където можете да поместите сайта си. В случай,че поддомейна не работи то и основния няма как да работи.С поддръжката на нашия основен домейн ние постоянно поддръжаме и вашия поддомейн,където е поставен сайта ви.Те са неразривно свързани.

В зависимост от големината на сайта, ще се определя и цената за поддомейн, за което плащате еднократна такса от 30-50 лева за години напред. Това е наш поддомейн на 06bg.comкойто можете да видите работещ в интернет.

В противен случай можете да използвате безплатни домейни за изработка на сайт,които са абсолютно несигурни и всеки момент сайта може да угасне и никой да не го пусне повече.Когато закупувате поддомейн при нас, ви се гарантира неговата безпроблемна и постоянна работа.

Другия вариант е да си закупите хостинг и домейн от други хостинг фирми,което струва минимум 65 лева на година,без което не може да се направи изработка на сайт.Ние предлагаме тази опция, при което не плащате всяка година, а еднократно и сайта ще работи постоянно. Сайта ще бъде премахнат,когато вие кажете.

Изработка на сайтове ,изработка на сайт ,дизайн на сайтове ,изработка на онлайн магазин

изработка на сайтове пловдив, изработка динамичен сайт, изработка на дизайн, уеб сайтове

изработка seo оптимизация