Изработка на сайт електронен магазин

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработка на сайтове

Изработка на сайт електронен магазин или сайт за онлайн търговия?

Безплатни консултации за изготвяне и изработка на сайт 0878 451662

Изработка на електронен магазин – Цени за изработка на сайт електронен магазин се формулират на база – колко продукта ще има в сайта ви за онлайн пазаруване,каква функционалност ще искате да има самия сайт,за да работи с вашия ритъм.Не на последно място е дизайнът на сайта – ще изработим сайт с индивидуален дизайн или ще използваме безплатна тема за това?…Всичко това и още много трябва да бъде обсъдено с нас,за да можем да разберем какво точно искате от вашия сайт и съответно каква цена ще ви струва.

изработка на сайтове

Изработка на електронен магазин със самостоятелен административен контрол –  вие сами управлявате сайта си за онлайн търговия и нашата оферта е:

Изработка на електронен магазин или сайт за онлайн пазаруване можем да ви предложим на цена от 250 лева ,като това включва:

 1. Безплатна тема
 2. Инсталираме и настройваме електронния магазин да работи веднага,като започваме вместо вас с 2-3- страници и няколко продукта,по които ще се ръководите при добавянето на продуктите си в последствие.
 3. Количка за пазаруване от магазина за онлайн покупки– изключително лесна за употреба ,без да създава объркване у клиентите ви
 4. Безброй категории за продуктите ви
 5. Търсачка по ключови думи или според типа на продуктите
 6. Възможност за разплащане по банков път,чрез доставка от Еконт,Спийди или ,която и да е друга спедиторска
  фирма с наложен платеж,разплащане с кредитна карта чрез PayPal,банков превод
 7. Системата за сайт онлайн пазаруване изчислява всички такси и ги сумира с основната,като се дава крайна цена за клиента
 8. Поръчките на клиентите се правят за 30 секунди,като въвеждат име,адрес за доставка,телефон за връзка и избират начина за плащане и доставка
 9. При подаване на поръчката веднага получавате известие на пощата си,както и в контрол панела на системата на сайта електронен магазин,че имате нова поръчка с подробно описание на всички подадени данни,като можете винаги да следите всяка подадена поръчка.Клиента получава същото известие на своята поща,като обратна връзка.
 10. Можете да работите в Лева,Евро или Долари…
 11. Възможност да продавате продуктите си по единични бройки или на едро
 12. Форма за регистрация на клиентите ви
 13. Времето за изграждането на сайт за онлайн пазаруване е в рамките на 20 дена,след като ни бъдат предоставени вашите материали
 14. В случай,че искате целия сайт да бъде изграден от нас,след това поддръжката също да бъде от нас цената на сайта е доста по-висока и се изчислява на база количество материал за поставяне в сайта,като това води до вариране на цените – по-малко материали -по ниска цена и обратното.