Успешен сайт и много печалби

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Успешен сайт и много печалби?

За изработка на успешен и печеливш сайт е необходимо да направите бизнес план за неговото развитие и популяризиране,така както планирате бизнеса си в реалния живот-вземате офис-печатате листовки-пускате плакати-слагате лепенки по колите,които използвате-….и куп други движения,които са вашата рекламна кампания,за да привлечете изработка на сайт
клиенти и да утвърдите продуктът си,услугите си…Всичко това коства средства ,както се казва „С пари -пари се правят“. По същия начин се постъпва и със сайта – това е вашия офис и от тук нататък започвате с рекламната кампанияСео оптимизация -банери в сайтове – реклама в Google – създават се бизнес страници във Facebook ,Google+ ,Linkenin….. – използват се социалните мрежи – реклама във Facebook …Всичко това се нарича Маркетингова стратегия.Естествено ,че коства значителни финансови вложения,но за това първо се изготвя план за това как ще действате още от самото начало,до къде искате да стигнете и колко сте склонни да отделите,за да влагате.

При мининум разходи за реклама ви препоръчваме Сео оптимизация на сайт,защото дава резултати за месеци напред,намират ви множество ключови думи,за които сте платили веднъж,а не на клик.Сео оптимизацията води клиенти,които търсят точно вас и вашите услуги -таргетирано търсене или на български-целенасочено търсене.

Рекламата в Google Adwords е ефективен начин за реклама,но може да ви излезе солено.Правили сме рекламни кампании,за които една фраза е на цена от 2 лева – 1 клик – 1 клиент – 2 лева  = 100 човека – 200 лева.Сео оптимизация за 200 лева на месец = неограничен брой посещения в стотин и дори в хиляди човека.За това се прави комбинация от Сео оптимизация на сайт и Реклама в Google Adwords – прочети за това.

Ние предлагаме всичко това – Изработка на сайт – Сео оптимизация на сайт,за да ви откриват в търсачките – Рекламни банери в наши сайтове с 30 000 виждания на месец –Създаване на бизнес страници във Facebook Google+ с оптимизация за търсачки– добавяне на сайта в качествени български директории и класации….Всичко това разбирате,че няма как да бъде евтино,но пък резултатите ще са точно такива,каквито ги очаквате.

Винаги можете да се консултирате с нас за най-добрата маркетингова стратегия,която ще пасне на вашия бизнес,защото има продукти или услуги,които се лансират далеч по-добре във Facebook,отколкото в Google.Да! …има го и този момент.Затова,ако искате да вложите парите си по най-добрия начин се възползвайте от мнение на хора от бранша.