Създаване на Google Plus страница

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Създаване на Google Plus страница

Създаване на Google Plus страница е още една крачка към безплатна реклама на вашия бизнес в интернет ,освен Facebook. Google Plus е втората по популярност социална мрежа и набира все повече потребители,което не е за пренебрегване.А и няма такова нещо като излишна безплатна реклама на вашите услуги и продукти,затова освен Facebook – използвайте и Google Plus.

Създаването на Google Plus бизнес страница е на цена от 100 лева със сео оптимизация на вашата бизнес

създаване на бизнес страница в Google+

Създаване на бизнес страница в Google+ и оптимизация за Google

страница ,за да бъде извеждана като резултат на първа страница в Google при потребителско търсене.След като създадем страницата и я оптимизираме,поддръжката продължава да се прави от нас на цена от 100 лева на месец,за да бъде извеждана вашата бизнес страница като резултат в Google и да бъде намирана от вашите клиенти.Вашата бизнес страница може да бъде извеждана по множество различни резултати,които искате.

Поддръжка на бизнес Google Plus страница включва публикуване на 3 поста на седмица ,които вие изберете.Текста и снимките се предоставят от вас,освен ако нямаме друга уговорка ,това да се прави от нашата фирма.

В цената не са включени снимки изработени от нас.Вие ще ни предоставяте снимки,които да бъдат споделяни в социалната мрежа ,а ние ще поддържаме оптимизацията на страницата.Ако искате ние да изработваме снимките за вашите публикации – 1бр. = 15 лева с послание,което искате да носи.