Сео оптимизация на готови сайтове

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Сео оптимизация

Сео оптимизация на готови сайтове е доста по-сложна работа.Това е продиктувано от факта,че всеки работи различно,използва различни платформи и прийоми на работа и това прави изработка на сайт индивидуален начин на работа за всеки ,който се занимава с изработване на сайтове.

Сео оптимизация

Когато ние ще трябва да се заемем с оптимизацията на сайт,започваме всичко от самото начало – отваряме кода, проверяваме как е написан,къде ще трябва да се направят подобрения,кое може да се промени в по-добра посока и кое ще остане.Вие ще трябва да ни дадете пълен контрол над сайта ,хостинга и домейна си с всички пароли ,за да можем да работим над сайта.Това ще отнеме доста време,в зависимост от това колко голям е сайта и какви промени ще се наложат.С две думи -Ние почваме да правим сайта ви ОТ НАЧАЛО.Правим пълни анализи на постигнатото до момента и съответно какво още може да се постигне за в бъдеще.Това отнема много време.

След като бъдат направени необходимите промени и подобрения в кода на сайта се започва регистрирането в търсачки, директории,сайтове за обяви,портали и още какви ли не сайтове…за повече популяризация.

От всичко казано и то в кратък текст ,надявам се разбирате,че ще цялата тази работа отнеме време,постоянство и много работа,за да се получат желаните резултати.

Цена за оптимизация на готови сайтове започна от 300 лева за малки сайтове и разбира се доста по-висока за големи сайтове от рода на електронен магазин,сайт за недвижими имоти и т.н.