Свързване на Google Plus страница с вашия сайт

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Свързване на  Google Plus страница с вашия сайт

Свързването на Google Plus страница със сайт се прави със специални кодове,които се предоставят от самата Google Plus страница и се вграждат в кода на вашия сайт. Какъв е смисъла? Свързаването на сайта ви с Google Plus страницата има за цел да подобри класирането на сайта ви в Google.Промените в позициите при класиране могат да бъдат значителни. Когато свързаме сайта ви с Google Plus страница ще поставим и бутон +1 ,като колкото повече плюса събира дадена страница – толкова повече тежест получава тя пред Google и съответно ще окаже влияние върху класирането на сайта ви. Когато пускате своите линкове в Google Plus страницата и публикацията ви получава плюсове в социалната мрежа на Google Plus ,те се отчитат и на страницата ви в сайта и отново трупате авторитет пред Google.

Мисля,че вече разбирате връзката между вашия сайт , Google Plus страница и търсачката Google.

Всяка стъпка,която предприемате към вашия сайт ,за да го свържете с Google по какъвто и да било начин -винаги има голямо значение. Google Plus страницата ви е вашия профил в Google и всяко предприето действие е важно.Щом Google препоръчва нещо- направете го,за да подобрявате класирането на сайта си търсачката.

Свързването на сайт с Google Plus страница е на цена от 80 лева.

Като отделни услуги,при вече създадена Google Plus страница:

  • Създаване на значка за сайт от Google Plus страница и поставяне в сайт – 70 лева
  • Поставяне на бутон +1 ,който се предоставя от Google Plus – 60 лева

Цял пакет – Създаване на Google Plus страница със снимка,която ще служи за ваше портфолио,свързване на Google Plus страницата с вашия сайт,Поставяне на значка в сайта или бутон +1 = 170 лева

Това са цени за сайтове,които сме изработили в нашата фирма.Цени за сайтове,които не са изработени от нас, ще бъдат разгледани начините на изработка на вашия сайт и според сложността на поставяне на дадените кодове и времето,което ще отнеме това ,ще определи цената за свързване на Google Plus страница с вашия сайт.