Оптимизация на бизнес страница във Facebook

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Оптимизация на бизнес страница във Facebook

Създаване на бизнес страница във Facebook ,която представя вашите продукти или услуги в социалната мрежа. Ние в Зона Плд предлагаме  не само създаване на бизнес страница,но и оптимизация на  бизнес страницата във Facebook,за да бъде класирана на първа страница в Google при потребителско търсене.Когато ваш потенциален клиент напише „Фирма за Професионално почистване София“ -вашата бизнес страница да бъде изведена като резултат в Google.

Практиката до момента е такава – собственици на бизнес страница в Facebook плащат,за даОптимизация на Facebook бизнес страница имат хиляди фена/харесвания на страницата си във Facebook.Това обаче не може да ви изведе в Google като резултат на първа страница от потребителско търсене.За тази цел ние правим сео оптимизация на бизнес страницата,за да бъде посещавана и от Google.Това ще доведе още много клиенти,които целенасочено са търсели вашите услуги и продукти.Целта на оптимизацията е да ви доведе реални клиенти,които търсят точно това,което вие им предлагате.Рекламата във Facebook се показва пред всички,но това не означава,че ще я видят хората ,които наистина се интересуват от това,което търсят.

По принцип рекламата във Facebook ,по телевизията,по радиото…. се вижда и чува от много хора,но не всички ще проявят интерес от вашите услуги,освен ако наистина не им трябват.В този случай,тези клиенти влизат в Google и целенасочено търсят определени услуги или продукти.С нашата оптимизация на Facebook страница ,те ще попаднат на вас и вече имате клиент.

Целта на сео оптимизацията на сайтове или на страници в социалните мрежи е точно тази – да ви откриват хора,които се интересуват точно от това,което предлагате.

Цената за създаване на бизнес страница и оптимизация е 100 лева.След като бъде направена страницата трябва да се поддържа от нас,за да продължи да дава резултати по множество различни фрази,по които искате да се класирате в Google.Цената на поддръжка на Facebook бизнес страница и оптимизация е 100 лева на месец.Това включва пускане на 3 публикации на седмица по ваш избор – за текст и снимка.

В цената не са включени снимки изработени от нас.Вие ще ни предоставяте снимки,които да бъдат споделяни в социалната мрежа ,а ние ще поддържаме оптимизацията на страницата.Ако искате ние да изработваме снимките за вашите публикации – 1бр. = 15 лева с послание,което искате да носи.