Изработка на сайт за хотел

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработка на сайт за хотел

Изработка на сайт за хотел ,Изработка на сайт за къща за гости,Изработка на сайт за вила,Изработка на сайт за бунгала под наем …. Сами виждате,че вариантите са много…В зависимост какъв бизнес имате и какъв сайт ви трябва?

Едно обаче е стандартно за тях – Винаги се дава основна информация за това,което предлагате – Колко стаи имате,с какви екстри разполагате -джакузи,перална,сушилня,климатик и прочие…Колко звезди е хотела ви /на пример/,има ли паркинг,какви забележителности има около вас – риболов,ски,езеро…. и всякакви други подробности,които да хвърлят достатъчно ясно на клиентите -какво предлагате.изработка на сайт

Едно от най-важните неща в случая е  форма за резервации,чрез която клиентите да правят своите резервации онлайн.Така и вие ще можете да направите своите разчети за напред.Плюс това разписание -кога има свободни стаи и какъв вид са…Към това можем да прибавим форма за контакт в реално време,за да могат да се свързват с вас директно,Facebook страница,която да ви спечели по-широка аудитория и реклама.

Същото нещо се прави,когато говорим за Изработка на сайт за вила,Изработка на сайт за спа хотел,Изработка на сайт за хижа,Изработка на сайт за къмпинг и др.