Изработка на сайт за рецепти

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработка на сайт за рецепти,сайт за готвачи или сайт за ресторант

Изработка на сайт за рецепти?Чудите се как да си направите рекламен сайт?Искате да покажете целия си труд,всички гозби,които можете да направите?Всичко това и още много можете да покажете в своя сайт за рецепти.Всички знаем,че визията на даден продукт продава и ,когато изложите всички рецепти – десерти,основни ястия,мезета,сосове… ,вие ще печелите своите клиенти първо с красотата на своя труд,с професионално представяне и качество.

изработка на сайт за сладкарница

Изработка на сайт за рецепти

Тук ви представяме един страхотен вариант да представите вашите рецепти подробно – в текст и със снимки.Можете да изградите своя сайт сами ,като избирате от множество цветове и начини на разположение на текста,на снимките,шрифта на текста….

След като създадем сайта и му дадем старт в интернет,вие можете да управлявате сами сайта си и да добавяте неограничен брой рецепти,снимки….всичко необходимо,за да направите своето портфолио богато и вкусно.

Ще ви добавим форма за контакт,чрез която вашите клиенти ще могат да ви пускат поръчки с всички свой предпочитания.

Модулът за сайт за рецепти има и възможност за даване на оценка от ваши почитатели,като потребителите се логват със своя профил от Facebook или чрез E-mail поща.Също така могат да запазват ваши рецепти в свой профил чрез регистрация посредством Facebook.

В същото време можете да го използвате и за друг тип статии от света на готварството или всякакъв тип информация,която може да бъде полезна на вашите почитатели.Вие само ще попълвате и управлявате съдържанието на сайта си бързо и лесно.

Изграждане на сайт за рецепти 400 лева

Сео оптимизация на сайт за рецепти +200 лева