Изработка на сайт Директория

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработка на сайт Директория

Изработка на сайт Директория е решение за каталог на Фирми,които искат да се рекламират и да покажат своето присъствие в интернет.

Това е система за Изработване на сайт Директория,която можете да управлявате и сами в Изработка на сайт Директория,Изработка на уеб сайт Директория,Изработка на уеб сайт цена,Изработка на уеб сайт цени,Изработка на уеб сайтове,изработка сайтпоследствие ,за да добавяте,изтривате и одобрявате Фирмите,които желаят да бъдат включени в сайт директория.

Системата съдържа :

Добавяне на Фирми по категории в уеб сайт директория,които предварително са създадени

Информацията,която се добавя е :Име на фирмата; Телефон за връзка ; URL на Фирмен сайт ;Факс ; Дълго и кратко описание на дейността на фирмата ; E-mail за връзка ; Тагове -ключови фрази или думи,по които да бъдат намирани в каталога и в Google ;Добавяне на снимка или лого на фирмата -размерът на изображението е по ваше желание

Търсачка 2 два вида – Една,която да търси в цялото съдържание на сайта директория и друга – специализирана,която търси по конкретни белези – описание, име,телефон,ключови думи,категория..

Всяка фирма може да се добавя в сайт Директория,като регистрацията може да бъде задължителна или да няма такава.

Възможност за директна връзка с всяка фирма чрез форма за контакт,която стои под всяка регистрирана фирма ,чрез e-mail

След като бъде пусната нова заявка за добавяне на нова фирма към сайт директория,подателя получава писмо по пощата – известие за подаденото искане и след като бъде одобрена неговия запис в директорията.

Срок за Изработка на сайт Директория е 30 дни

За допълнителни модули,страници,снимки се доплаща,според трудността на поставените от вас цели и времето,което ще отнеме за изработването им.