Изработка на Блог сайт с WordPress

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработка на Блог сайт с WordPress,Изработка на сайт с WordPress

Изработка на Блог сайт с WordPress?За какво можете да го използвате?

Сигурно сте попадали на поне един блог сайт в интернет,но може и да не сте забелязали,защото той има абсолютно същите функции и начин на изглед,както всички останали интернет страници ,които сте посещавали.Разликата е там,че при изработка на
блог
можете да получавате коментари от своите посетители и да им отговаряте.

Изграждане на Блог сайт може да направи всеки,който пожелае и да пише за всичко,което гоизработка на сайт с wordpress интересува – политика,изкуство, история,литература,за котката си.. Не случайно блог сайтовете са едни от най-разработените и посещавани места от хората,защото се превръщат в социална мрежа от хора с еднакви интереси,което е идеален начин за вас,да откриете хора с еднакво мислене и начин на живот.

Създаването и добавянето на нови статии в блогът ви е екстра лесно чрез контрол панел и така вие сами управлявате своя блог сайт,като можете да публикувате N брой статии всеки ден.

WordPress е една от най-мощните инструменти за изработка на сайтове от всякакъв тип.Като цяло това е система за изработка на блогове -малки или по-големи,в които може да се организира цялата информация в много лесна навигация,самостоятелни менюта и в категории. Блоговете са много предпочитани форми за публикуване на новини и любопитни статии от професионален или личен план.Посредством блогът се формира директен разговор с ваши почитатели и колкото повече посетители имате в сайта,толкова по-голяма е възможността да започнете да печели от реклами ,например от Google Adsense.Това все повече става предпочитан начин за допълнителни доходи от интернет.

Изработка на Блог сайт с WordPress можете да получите за 120 лева с:

Пълен превод на български

Интегриране на безплатна тема по ваш избор

За допълнителни модули,страници,снимки се доплаща,според трудността на поставените от вас цели и времето,което ще отнеме за изработването им.