Изработка на сайт промоционален каталог

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработване на сайтове

Изработване на сайтове

Изработване на сайтове промоционален каталог

Изработване на сайтове промоционален каталог е супер вариант за развитие на бизнеса ви и много се доближава до изработка на сайт електронен магазин.Най-голямото предимство на тези два типа сайтове е съдържанието на много снимки.Масово хората, най-вече ,обичат да разглеждат снимки и картинки.С изработване на сайт промоционален каталог или изработка на сайт електронен магазин,вие им предоставяте една цветна книжка за възрастни, които да разглеждат, да се информират и т.н. Понякога със снимки могат да се кажат много повече неща,отколкото с думи.

Сайтовете промоционален каталог са доста големи и се изработват за доста време.При изработване на сайт промоционален каталог се поставят всички ваши продукти със снимки, като под всеки от тях се изписват характеристиките на продукта, на каква цена е, как се доставя до клиента и всичко останало, за да бъде ясно как работите и какво предлагате.

Заедно с това в сайт промоционален каталог се публикуват всички промоции, комплекти с намаления, отделни продукти с отстъпки и т.н., за да привлечете повече клиенти. Отстъпките привличат много хора и постоянно търсят промоции и намаления.

Вашия сайт промоционален каталог ,трябва да бъде постоянно поддържан, за да бъде актуален. Не можете да си позволите, да изградите име и имидж, и да зареже сайта си понеже вече сте дръпнали напред с материала.Той ще продължава да работи за вас и ще ви докарва още доста печалба. При лоша поддръжка се губят клиенти!!! Говоря за случаите ,когато ви потърсят за даден продукт и е обявен на дадена цена в сайта, а вие им казвате ,че вече е на друга цена.Със сигурност ще потърсят конкуренцията. Другия вариант е да изложите нещо в сайта, но свършва и го няма в наличност и вашата реплика е ” Нямаме го в момента”.Отново прибягваме към конкуренцията. Вие сами можете да си направите изводи.