Изработка на сайт продуктов каталог

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт с много продукти много приличат на електронен магазин,като може да се превърне в такъв.В един такъв уеб сайт можете да изложите целия си арсенал от продукти,които предлагате в снимков материал,като на всеки слагате характеристика – какво е ,какво представлява, за какво се използва, в какви размери е, на какви цени е и т.н. Тук е важно да информирате клиентите си за всяко нещо в подробности,за да го поръчат или закупят. Не пестете от информация и бъдете коректни към клиентите си. Задължително се слагат цени и как могат да го поръчат,с коя фирма ще им го доставите, колко ще им бъде оскъпяването  -абсолютно всичко.

Почти всяка фирма има изготвени дипляни, каталози, флаери или други подобни, които можете да Изработка на уеб сайтизползвате в сайта си. Това е готова реклама ,от която да се възползвате.

Продуктовия каталог се нуждае от постоянна поддръжка за това какво има в наличност и какво не, на какви цени се продава в момента ,има ли намаления или отстъпки при големи покупки…

Много лошо впечатление ще създадете ,ако в сайта има даден продукт и пише ,че е в наличност , а в същото време го нямате.При обаждане от клиент вие им казвате „Нямаме го в наличност!“-НЕКОРЕКТНО! Друг момент ,още по-лош от предишния ,е да имате продукт на определена цена и при обаждане или поръчка вие им казвате „Цената е друга!“ -не дай си Боже по-висока-АБСУРДНО! В този случай вие вече сте изгубили няколко клиента,защото лошата реклама от уста на уста ще тръгне.

Отношението към такъв сайт продуктов каталог е много отговорна ,защото все пак става въпрос за бизнеса ви.Както се отнасяте към него в магазина си ,така и в интернет. Когато хората останат доволни -ще се върнат отново в сайта ви и ще пазаруват с количката.

Текстовете в сайт продуктов каталог могат да бъдат повече описателни по отношение на продуктите ви, основните ви услуги, които засягат клиентите, да бъдат ясни и точни.Разбира се могат да се поставят и по-големи текстове в многобройни страници,стига те да са достатъчно интересни за клиента.В случай със сайт продуктов каталог -снимките са достатъчно красноречиви и текстовете могат да останат на заден план.