Видове сайтове

Онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи

Видове сайтове

Съществуват много видове сайтове,които да отговарят на нуждите на дадена фирма,частно лице,група, или всякакъв вид бизнес. Можете да изберете най-подходящия за Вас сайт от долу изброените.Въпреки определенията всеки сайт винаги изглежда индивидуално,защото е съобразен  със спецификата на вашата дейност и услуги.Едно от най-сигурните неща е ,че сайта ще ви печели пари,ще ви рекламира,ще ви печели клиенти и най-вече ще ви спестява разходи по персонал и ще можете да работите с хора от цялата страна ,без значение с какво се занимавате.

Сервиз за компютри Пловдив

Сервиз за компютри Пловдив

Изработка на Фирмен сайт –сайт,съдържащ портфолио на вашата фирма и нейната дейност,снимки на продукти и графа с услугите,които предлагате.Това е възможност да убедите хората във вашата конкурентоспособност  и да набирате персонал и клиенти.

Изработка на Бизнес сайт –сайт, предоставящ информация за вашия бузнес и продукта,който предлагате . Покажете на потенциалните си клиенти какво предлагате,на какви цени и къде да ви намерят!Интернет Рекламата никога не е била по-достъпна!

Изработка на Блог сайт – сайт,който представлява личен дневник и може да съдържа дискусионен форум,управлява се от едно лице или група , чрез добавяне на статии по собствено предпочетание -храни, политика,истори, изкуство, козметика и т.н.Това е много удобен начин да се разговаря с хората по всякакви теми и да ги обединявате чрез общите им интереси.Също така един такъв блог сайт може да се превърне в мощно оръжие в развитието на бизнеса ви,защото хората могат да задават своите въпроси директно към вас и да получават бързи отговори.Този „жив“ контакт е много удобен ,за да убедите хората,Защо точно вашия продукт?,Защо вашите услуги?

Изработка на Електронен магазин – сайт за продажби в интернет.Това е много разработен бизнес в чужбина ,а и вече в България.Това е супер удобен начин да продаваш продуктите си в цяла България  и то на големи доставки. Чрез услугите на фирми като Еконт ,Спийди или друга подобна можете да развиете бизнеса си в  национален мащаб.Пример за това е сайт електронен магазин за компютри ,с богат каталог от продукти,които всеки може да види, да си избере, да направи консултация по телефона за даденото нещо и ,ако е доволен да го поръча от вас,дори от другия край на страната.Това е удобен начин и да спестите пари за персонал и кой знае още какви разходи и в същото време ви се гарантира печалба.

Изработка на Сайт за обяви – за този тип сайтове не е необходимо да обеснявам
 

Изработка на Сайт за недвижими имоти – вие сте брокер,имате офис и искате да наберете повече клиенти,за да се развивате? Това е възможност за всеки бизнесмен да си създаде динамичен сайт за недвижими имоти,в който да каже на хората,че има какво да им предложи-оферти, цени, консултация по телефона и много други услуги.
 

Изработка на Новинарски сайтсайт,който предоставя статии и репортажи .В случай,че сте журналист и имате още какво да кажете на хората,искате да ги обедините около някаква кауза или просто да сте в полза на обществото ,за да казвате нещата такива каквито са ,можете да си направите такъв новинарски сайт и да работите „със“ и „за“ хората.

Изработка на Продуктов каталог или промоционален сайт ,показващ промоционални стоки или специални оферти.Този видове сайтовевид сайт се доближава много до електронен магазин,в който излагате своите продукти и промоции.Могат да се променят ежедневно или седмично.Да добавяте нови снимки,да промотирате всичко,което поискате.

Изработка на Фен сайт -посветен на известна личност/фен клуб.Този вид сайт може да се направи за всеки,които поиска и да го посвети на своя любим певец,танцьор ,идол,философия и т.н.

Изработка на Корпоративен сайт- осигуряващ основна информация за дадена фирма или организация.Това са доста големи сайтове с богато съдържание за даден бизнес,услуги,персонал , продукти и още много.

Изработка на сайтове ,изработка на сайт ,дизайн на сайтове ,изработка на онлайн магазин

изработка на сайтове пловдив, изработка динамичен сайт, изработка на дизайн, уеб сайтове

изработка seo оптимизация