Google

Безплатни антивирусни програми

представител на avon Пловдив

Безплатни антивирусни програми

Защитете компютъра си от вируси и други недоброжелателни атаки.

Avira Free Antivirus

Идеален заместител на платени антивирусни програми.С функции за здрава защитаБезплатни антивирусни програми от троянски коне,вируси,шпионски софтуер и още много.Може да работи в реално време ,поради вградения си скенер.Обновява се автоматично.Може да се използва цяла година с безплатен лиценз,като на всеки 4 седмици се подновява автоматично.Не натоварва компютъра,лесна за инсталиране,бързо сканиране.

Официален сайт

 

 

AVG/FREE

Осигурява защита в реално време при сърфиране в интернет,автоматично обновяване,многофукционална в защитата от зловреден софтуер.

Официален сайт

Безплатни антивирусни програми

 

 

 

 

Avast

Предлага е-mail скенер,защита в реално време,обновява се автоматично.Разполага с  „boot time“ скенер,който позволява отстраняването на нежелани програми при Безплатни антивирусни програмистартиране на операционната система.Защита при пренос на файлове през Р2Р прогокол. Не изисква много компютърни ресурси,има множество фунции за контрол, .. и на български език.

Официален сайт

 

 

Comodo Antivirus

Предлага защита от вируси,шпионски софтуер,открива съмнителни скрити файлове,защитава всички вашиБезплатни антивирусни програми устройства,бързо сканиране.При пускане на игри,предотвратява появата на сигнализиращи прозорци, актуализации на база данни или планирани сканирания.Автоматично се обновява срещу най-новите вируси.

 

Официален сайт

 

 

 

 

 

Multi Virus Cleaner

Безплатна антивирусна  програма  за откриване и премахване на вируси.Подпомага на администраторите и потребителите при почистване на заразените системи. Multi Virus Cleaner се актуализира редовно и може да открива вируси, червеи, троянски коне и шпионски софтуер .Програмата разполага с бърз, лесен за употреба скенер. Новата версия открива и премахва основен шпионски софтуер.

Официален сайт

 

 

Bit Defender

Програма за бързо сканиране он-лайн. Открива  вируси и зловреден софтуер само в Безплатни антивирусни програмиактивните файлове на системата ,които се стартират едновременно със стартирането на операционната система. Лесен за използване и не е нужно да го инсталирате на компютъра си.Винаги актуализиран,за да бъде максимално ефективен.Може да бъде инсталиран като разширение в браузъра ви.Не нарушава работата на компютъра,като го натоварва и забавя.

 

Официален сайт

X

Сео оптимизация на сайтове      Компютри втора ръка       Спа оборудване           Безплатни програми        Бижутерия

¤